Prominenten steunen Twente in paginagrote advertentie

Ger
16 juni 2016, 07:50

Tientallen prominenten hebben in een paginagrote advertentie in De Telegraaf hun steun uitgesproken voor FC Twente. De noodlijdende Enschedese club vreest financieel kopje onder te gaan door een dreigende degradatie naar de Jupiler League.

'FC Twente mag toch niet kapot? Nee, dat mag niet!', luidt de tekst van de advertentie waaronder 121 namen van prominenten prijken, zowel uit de voetbalwereld als daarbuiten. Onder anderen Willem van Hanegem, Patrick Kluivert, Leo Beenhakker, Piet Keizer, Peter Bosz, Jean-Marie Pfaff, Sjaak Swart, Willy van der Kuijlen, Foppe de Haan, Jaap Stam, Aad de Mos, Wim Jonk, Gertjan Verbeek, Henk Kesler en Martin van Geel betuigen hun steun aan de landskampioen van 2010.

Ook de namen van voormalige trainers en spelers van Twente staan op de lijst, onder wie Steve McClaren, Co Adriaanse, Fred Rutten, Theo Janssen, Nacer Chadli en Ronald de Boer. Verder ondersteunen politici als Henk Kamp, Fred Teeven en Sharon Dijksma, (oud-)sporters Jorien ter Mors, Jeroen Dubbeldam en Hennie Kuiper en cabaretier Herman Finkers de actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen