Jørgensen: "Feyenoord is een topclub in Nederland"

17 juni 2016, 15:08

Nicolai Jørgensen greep afgelopen seizoen met FC Kopenhagen de dubbel in Denemarken, waarna hij zich klaar voelde voor een nieuwe uitdaging. Die vond de 25-jarige Deense aanvaller bij Feyenoord, waar hij vrijdag een contract voor vijf seizoenen tekende.

"Ik ben heel blij met Feyenoord. Vanaf de eerste dag heb ik een heel goed gevoel bij deze club en ik kijk er enorm naar uit hier de komende jaren te spelen. Ik kan niet wachten om te beginnen", zegt Jørgensen op de officiële website van Feyenoord. "Het is een topclub in Nederland, met een grote en fanatieke achterban. Samen met een vriend keek ik vaak naar het Nederlandse voetbal. De club heeft afgelopen seizoen de beker gewonnen, net als FC Kopenhagen. Verder ken ik natuurlijk Jon Dahl Tomasson, die hier heel succesvol is geweest."

Jørgensen weet inmiddels ook dat Feyenoord haar aanwinsten per helikopter hun entree laat maken tijdens de Open Dag. "Ik heb wel een beetje hoogtevrees", lacht hij. "Verder heb ik enkel positieve verhalen gehoord over de Open Dag, bijvoorbeeld dat het stadion dan vol zit met vijftigduizend supporters. Het lijkt me een prachtige ervaring om door zoveel mensen te worden onthaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen