Hulpwebsite Twente haalt duizend euro op binnen vijf minuten

21 juni 2016, 08:49

FC Twente speelt volgend seizoen in de Eredivisie, maar de financiële positie van de noodlijdende club is nog altijd alles behalve rooskleurig. Het bewoog verschillende partijen in de regio ertoe om de handen ineen te slaan en twentevoortwente.nl op te richten. De website was nog geen vijf minuten in de lucht toen er al een schenking van duizend euro binnenkwam, zo meldt TC Tubantia.

Dat gebeurde maandag kort na 12.00 uur. "Waar het ons om gaat is dat supporters zo met hun gevoel voor de club ergens naartoe kunnen", aldus Frans van Buren, een van de initiatiefnemers. Alle supportersverenigingen van Twente hebben al een bijdrage toegezegd. "Dat alleen al levert een substantieel bedrag op. Daarnaast zou het mooi zijn als de spelers ook wat doen."

Naast de schenkingen moet ook een veiling extra geld in het laatje brengen. Op 26 juni aanstaande worden er allerlei goederen en diensten tegen betaling aangeboden, zoals de vlag van Borussia Mönchengladbach, die in 1975 werd aangeboden bij de UEFA Cup-finale van de Duitse club tegen FC Twente. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen