Conte baalt: "Totaal geen balans in speelschema"

23 juni 2016, 11:08

Hoewel Italië eerste is geworden in Groep E, staat de ploeg van Antonio Conte in de achtste finales voor een loodzware opgave. Aankomende maandag spelen de Italianen tegen Spanje, dat tweede werd in Groep D. Als Italië dat duel weet te overleven, dan wacht waarschijnlijk Duitsland. Conte baalt van het loodzware schema.

Italië heeft het slecht getroffen, want in het rechterdeel van het schema zitten met Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland allemaal favorieten. "Het is best vreemd om groepswinnaar te worden en dan Spanje te treffen. En mogelijk daarna Duitsland en Frankrijk. We moeten een problematische route afleggen, maar zo zijn de regels nu eenmaal", zegt Conte in Italiaanse media. "Feit is dat het schema totaal niet in balans is."

Het duel met Spanje betekent een herhaling van de EK-finale van 2012. "Spanje is één van de beste teams van de wereld", weet Conte. "Ik kan moeilijk zeggen dat ze er niets van kunnen. We kennen hun kwaliteiten, maar wedstrijden worden op het veld beslist en niet op papier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen