Weer goed Twente-nieuws: Pure Energie hoofdsponsor

24 juni 2016, 14:49

Dat FC Twente eindelijk weer vooruit kan kijken, is aan alle kanten te zien. Na de benoeming van Jan van Halst en Onno Jacobs als de nieuwe statutaire directie en de vorming van zowel een nieuwe Raad van Commissarissen als een nieuwe stichtingsbestuur hebben de Tukkers een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Pure Energie, onderdeel van de Raedthuys Groep uit Enschede, zal de komende vijf seizoenen pronken op het Twente-tricot.

Dat is vrijdagmiddag op een persconferentie aangekondigd. De naam van Pure Energie zal zowel op de voor- als achterzijde van het shirt te zien zijn. Technisch en Commercieel directeur Jan van Halst is dik tevreden over de sponsordeal. "Pure Energie heeft landelijke uitstraling, maar echte Twentse roots. Het bedrijf is al meerdere jaren aan FC Twente verbonden. Bovendien zet Pure Energie vol in op duurzaamheid en dat biedt tal van mogelijkheden voor een mooie samenwerking. Uiteraard stapt FC Twente zelf ook over op Pure Energie. Samen op naar een duurzame toekomst vol positieve energie", aldus de oud-verdediger.

De beroepscommissie van de KNVB besloot vorige week dat Twente tóch behouden bleef voor de Eredivisie, maar de sponsorovereenkomst werd al voor deze zeer positieve uitspraak gesloten. "We zijn al meer dan twintig jaar partner van FC Twente. Supporter ben je in goede, maar ook in minder goede tijden. Vandaar dat we ook nu, volledig achter FC Twente staan", aldus Alfons Wispels, oprichter van Pure Energie. "Twente is van iedereen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen