Willem II en Utrecht maken beiden kwartet goals

28 juni 2016, 21:03

Op Sportpark Klokkenberg in Loon op Zand heeft Willem II dinsdagavond een zuinige 0-4 oefenoverwinning op Uno Animo geboekt. Een dag eerder won de Tilburgse eredivisionist nog met 0-16 van RKDSV.

Net als maandag koos de nieuwe coach Erwin van de Looi ervoor om twee verschillende teams op te laten draven: in de rust werden er wederom elf wissels doorgevoerd. In de eerste helft maakte de herstelde Bartholomew Ogbeche de openingstreffer, in het tweede bedrijf zorgden Jari Schuurman en zomeraanwinst Fran Sol (tweemaal) voor de overige doelpunten: 0-4.

FC Utrecht wist met dezelfde cijfers te winnen bij DESTO. Rubio Rubin maakte er binnen tien minuten met twee goals al 0-2 van, Nacer Barazite was ook nog voor de rust trefzeker. In de tweede helft kwamen er tien andere spelers het veld op bij Utrecht, dat via Gyrano Kerk op 0-4 kwam. De aanvaller werd vorig seizoen nog verhuurd aan Helmond Sport.