Stans zomeraanwinst nummer zes van NAC Breda

29 juni 2016, 09:12

NAC Breda heeft een mooie slag geslagen op de transfermarkt. De Brabantse Jupiler League-club heeft melding gemaakt van de komst van Jeff Stans. De 26-jarige middenvelder heeft voor drie seizoenen getekend in het Rat Verlegh Stadion. Na Giovanni Korte, Gianluca Nijholt, Robbie Haemhouts, Olivier Rommens en Vinnie Vermeer is hij de zesde zomerse versterking voor NAC.

Stans kwam vroeger via de Sparta-jeugd bij Excelsior Maassluis terecht en verruilde deze amateurclub in 2009 voor RKC Waalwijk. Na zijn debuut in de Waalwijkse hoofdmacht in het seizoen 2010/2011 groeide de middenvelder uit tot een eredivisiewaardige speler. Bij RKC speelde Stans drie seizoenen, wat ook gold voor zijn periode bij Excelsior. In Kralingen kwam hij tot meer dan honderd officiële duels en negentien doelpunten.

"Ik ben op een leeftijd en punt in mijn leven gekomen dat processen heel belangrijk zijn, wat een club kan en wil. Ik heb daarom ook een keuze gemaakt voor het totaalplaatje en voor de potentie van de club, omdat je voor meerdere jaren gaat tekenen", reageert Stans op zijn toch wel verrassende transfer naar de Jupiler League. "NAC had zich al voor de play-offs gemeld en het gevoel was heel goed. Ik ben een gevoelspersoon. Deze club hoort niet thuis in de Jupiler League en ik wil mijn steentje bijdragen om die stap terug naar de Eredivisie te zetten."

"Met Jeff hebben we de laatste, belangrijke schakel op ons middenveld binnen gehaald", zegt technisch directeur Hans Smulders  van NAC op de clubwebsite. "We zijn daarom heel blij dat hij voor NAC heeft gekozen. Er waren meer kapers op de kust, maar de afgelopen dagen werd al snel duidelijk dat beide partijen veel vertrouwen hebben in deze samenwerking. We hebben hetzelfde doel voor ogen en Jeff weet als geen ander wat er voor nodig is om dit doel te bereiken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen