PSV presenteert beide shirts, Ajax toont thuisshirt

1 juli 2016, 08:19

Zowel PSV als Ajax heeft vandaag (vrijdag) officiële shirts voor het komende seizoen gepresenteerd. De Eindhovenaren hebben hun thuis- en uittenues bekendgemaakt, Ajax heeft in navolging van de eerder gepubliceerde uitshirts nu ook de thuisshirts getoond.

PSV heeft voor het eerst in de clubgeschiedenis een andere sponsor dan Philips op de borst staan. Vanaf het nieuwe seizoen spelen de Eindhovenaren met de nieuwe hoofdsponsor energiedirect.nl op de voorkant van het shirt. Het rood-witte thuisshirt heeft een ronde kraag en heeft een geheel rode achterzijde, waardoor spelersnaam en rugnummer perfect zichtbaar zullen zijn. Aan de binnenkant van het shirt zijn de coördinaten van de middenstip in het Philips Stadion verwerkt. De broek is zwart met een rood-wit accent en de kousen zijn wit met een rode baan. Het uitshirt is donker en bevat een lichtblauw baan op de borst.

Bij Ajax is het thuisshirt wederom traditioneel, ware het niet dat het een V-hals bevat. Ook vallen de randen aan de zijkant van de mouwen op. Het eerder gepresenteerde uitshirt is hier te zien.

Foto's: clubkanalen PSV en Ajax

[photo,98920,left,]

[photo,98918,left,]

[photo,98919,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen