Huntelaar blijft: "Nooit sprake geweest van andere club"

7 juli 2016, 13:11

Veel fans van Ajax hoopten dat Klaas-Jan Huntelaar deze zomer zou terugkeren op het oude nest, maar het bleek ijdele hoop te zijn. De 32-jarige spits heeft aangegeven dat hij ondanks de geruchten over zijn voormalig werkgever bij Schalke 04 zal blijven. "Ik blijf. Er is nooit sprake geweest van een andere club."

In de Duitse krant Bild staat Huntelaar stil bij de situatie. "Ik speel al lange tijd bij Schalke en wil hier graag verder. Over iets anders heb ik niet nagedacht", zegt de 76-voudig international van Oranje (42 goals). De goaltjesdief speelde tussen 2006 en 2008 voor Ajax, waarvoor hij 105 keer trefzeker was in 136 officiële wedstrijden. Na een periode van één jaar bij zowel Real Madrid als AC Milan kwam de Achterhoeker in Gelsenkirchen terecht. Voor Die Königsblauwen liet hij 121 goals aantekenen in 216 officiële duels.

Omdat de vooral in Italië begeerde Arek Milik op de nominatie staat om deze zomer de deur achter zich dicht te trekken bij Ajax, zong de naam van Huntelaar rond in de Amsterdam ArenA. Hij zal echt zijn nog één seizoen doorlopende contract bij Schalke uitdienen. "Ik ben hier gelukkig. In het buitenland is dit mijn club. Ik wil er nog zoveel mogelijk uithalen", stelt Huntelaar. "We zijn afgelopen seizoen de Champions League misgelopen, maar in de Europa League is de kans op succes wellicht groter."

Huntelaar bivakkeert momenteel met Schalke voor een oefenstage in China.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen