Hake: "Natuurlijk zeg je als trainer: 'schiet eens op'"

7 juli 2016, 10:52

René Hake probeert de selectie van FC Twente na alle onzekerheid over de licentie en het voortbestaan van de club zo goed mogelijk klaar te stomen voor het nieuwe seizoen, maar de trainer heeft nog geen duidelijk beeld van de selectie die het op zaterdag 6 augustus zal opnemen tegen Excelsior. Dat is vervelend, vindt Hake.

Felipe Guttiérez is inmiddels vertrokken en ook Hakim Ziyech verkast zo goed als zeker nog naar een andere club. Hake hoopt snel meer duidelijkheid te krijgen. "Natuurlijk zeg je als trainer: 'schiet eens op'. Het is frustrerend", aldus de coach tegen TC Tubantia. "Als trainer wil je het liefst alles zo snel mogelijk rond hebben, omdat je straks te maken krijgt met nieuwe spelers die nog geen training in de benen hebben, waardoor de voorbereiding in de competitie nog doorgaat."

"Dat hebben we vorig seizoen bijvoorbeeld aan Uvini (Bruno, red.) gezien, die ook nog een tijd nodig had voordat hij stabiel was", vervolgt de coach van Twente. "Maar het probleem is nou eenmaal dat er voor een categorie 1 club veel haken en ogen aan een transfer zitten, waardoor je met allerlei processen te maken hebt voordat je iets rond kunt maken", weet Hake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen