Fortuna Sittard ontkent problemen: "Van afhaken geen sprake"

11 juli 2016, 23:31

Fortuna Sittard ontkent wederom last te hebben van financiële problemen. Dat brengt de Jupiler League-club naar buiten naar aanleiding van geruchten die ten ronde deden.

Fortuna had de afgelopen maanden te kampen met grote financiële problemen. Daardoor was het voortbestaan van de formatie in gevaar. Door een overeenkomst te bereiken met meerdere investeerders werd een faillissement voorkomen. De geruchten waarop Fortuna reageert zijn de berichten dat een investeerder zou zijn afgehaakt.

"Van afhaken is geen sprake", laat Fortuna weten via de eigen officiële kanalen. "Wel is een vertraging opgetreden in het formaliseren van de participatieovereenkomst met deze investeerder. Fortuna Sittard heeft de crediteuren daarom per brief laten weten dat de uitwerking van het crediteurenakkoord tot 22 juli is uitgesteld."

"Fortuna Sittard is de afgelopen week zeer terughoudend in de informatievoorziening geweest. Om lopende processen niet te verstoren en daarnaast geen voeding te geven aan geruchten, is de club bewust terughoudend geweest. De club hoopt hiervoor om begrip bij de achterban."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen