PSV boekt ook ruime overwinning op FC Porto

Ger
21 juli 2016, 23:03

De motor van PSV draait op volle toeren in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de royale 5-0 zege op Sporting Portugal was de kampioen van de Eredivisie ook veel te sterk voor FC Porto, een andere topclub uit Portugal. Het duel in Arnhem eindigde in 3-0.

PSV en Porto troffen elkaar in het kader van de Fox Sports Cup, waaraan ook Vitesse en West Bromwich Albion meedoen. Davy Pröpper zette de Eindhovenaren in het stadion van zijn vorige club op voorsprong. Door een eigen doelpunt van Felipe ging PSV na de eerste helft al met 2-0 aan de leiding. De verdediger werkte een door Jetro Willems voorgegeven bal tegen de touwen. Adam Maher legde in de 76ste minuut na een prachtige aanval de eindscore vast.

Vitesse verloor in het eigen Gelredome van West Brom. Salomon Rondon zette de Engelse club op voorsprong via een prachtige vrije trap. Mo Osman was dichtbij de gelijkmaker. De middenvelder raakte, ook al uit een vrije trap, de lat. Nathan bezorgde de Arnhemmers in de tweede helft alsnog de 1-1. Callum McManaman bezorgde de bezoekers uiteindelijk de winst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen