Cocu verwacht dat er nog spelers vertrekken bij PSV

22 juli 2016, 07:58

De kans is groot dat PSV deze transferzomer nog afscheid gaat nemen van elke spelers uit de eerste selectie. Dat is althans de verwachting van trainer Phillip Cocu, die met name rekening houdt met een vertrek van Jetro Willems.

"Ik denk dat er nog wel wat gaat gebeuren", sprak Cocu donderdag na de 3-0 zege op FC Porto tegen FOX Sports. "Alleen weten we niet wanneer. En weten we het natuurlijk ook nog niet zeker. Het is wel zo dat de markt veel meer in beweging komt dan een paar weken geleden. Dat is inherent aan het voetbal. Wij moeten als PSV klaar zijn om goed met wijzigingen in de selectie om te gaan. Dat we weten wat we willen als één of meerdere spelers vertrekken."

De kans is aanwezig dat Willems één van de spelers is die deze zomer uit Eindhoven vertrekt. "Dan gaan we denk ik wel een vervanger halen", zegt Cocu, die Joshua Brenet als stand-in klaar heeft staan. "Joshua is wel iemand die zich ontwikkeld heeft als linksback. Dat is wel een oplossing die we kunnen hanteren in wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen