De Jong content met PSV: "Het loopt heel goed"

22 juli 2016, 10:18

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen laat PSV er geen gras over groeien. Nadat maandag Sporting Lissabon op een 5-0 nederlaag werd getrakteerd, waren de Eindhovenaren donderdag met 3-0 te sterk voor FC Porto. Aanvoerder Luuk de Jong is tevreden, maar beseft dat er nog geen reden is voor grote vreugde.

"Het loopt nu heel goed", zei de spits na de zege op Porto tegen Omroep Brabant. "Dat willen we dan ook graag vasthouden, maar dat is niet vanzelfsprekend. Daar moeten we iedere wedstrijd weer honderd procent voor geven. Het is fijn dat je een groep hebt die al lang met elkaar samenspeelt, in plaats van dat je veel nieuwe jongens hebt. Maar tot 31 augustus kan er nog zoveel gebeuren, dus dat is moeilijk te voorspellen."

De Jong stelt dat de ruime zeges van PSV op Sporting en Porto knap zijn, al hecht hij er weinig waarde aan. "Het blijven oefenduels, maar onze doelstelling is wel om zoveel mogelijk de nul te houden en aanvallend te voetballen. Dat is ons gelukt. Als het om het 'echie' gaat komt er een andere druk bij kijken, daar moeten we ook mee leren omgaan. Je zult niet iedere wedstrijd domineren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen