Hake blijft hopen op ervaren versterkingen bij FC Twente

24 juli 2016, 10:03

René Hake zag zijn selectie vooralsnog versterkt worden met jonge huurlingen. De hoofdtrainer van FC Twente hoopt dat het de club in de komende weken ook nog lukt ervaren spelers naar Enschede te halen. Het ontbreekt de Tukkers op dit moment namelijk aan ervaring.

"We weten dat er nog twee aanwinsten van Manchester City bij komen. Die gaan ons versterken. Dus we gaan de competitie beginnen met de groep die er nu is", vertelt Hake in gesprek met RTV Oost. "Ook wil ik er ervaring bij. Of het nou een jonge jongen is die veel wedstrijden op het hoogste niveau heeft gespeeld, of een jongen die wat ouder is en het klappen van de zweep kent."

Vooralsnog kan het bestuur van FC Twente weinig vanwege de financiële situatie. Bovendien blijft de verwachte miljoenentransfer van Hakim Ziyech voorlopig uit. "Het is lastig te zeggen wanneer we daar meer duidelijkheid over krijgen. Je wil het zo snel mogelijk, maar het zijn allemaal processen die bezig zijn. Maar we zijn er achter de schermen druk mee bezig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen