Groningen steekt Kostic-geld in aantrekken verdedigers

26 juli 2016, 14:22

Dankzij de transfer van Filip Kostic van VfB Stuttgart naar Hamburger SV hoort FC Groningen de kassa flink rinkelen, aangezien de eredivisionist bij het vertrek van de Servische vleugelaanvaller een doorverkooppercentage van vijftien procent bedong. Het geld zal gestoken worden in verdedigende aanwinsten.

"Zoals vorige week reeds gemeld, zijn we nog druk doende met het aantrekken van directe versterkingen voor de verdediging. We worden daarbij geholpen door de financiële impuls, die we hebben gekregen bij de transfer van Filip Kostic van VfB Stuttgart naar HSV in Hamburg", zegt algemeen directeur Hans Nijland op de website van Groningen.

Groningen strijkt een slordige 1,2 miljoen euro op door de transfer van Kostic. "Afgelopen weekend was het zover en van de transfersom, die met de verhuizing van Kostic van Stuttgart naar Hamburg is gemoeid, ontvangen wij een substantieel deel. Wij hebben de officiële transfergegevens bij VfB Stuttgart opgevraagd om het recht op ons aandeel vast te kunnen stellen", aldus Nijland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen