Luuk de Jong wil PSV trouw blijven en bijtekenen

27 juli 2016, 14:10

Goed nieuws voor PSV. Luuk de Jong staat op het punt om zijn contract bij de Eindhovense club te verlengen. De spits ligt momenteel nog tot medio 2019 vast in het Philips Stadion en denkt weleens aan een nieuw avontuur in het buitenland, maar lijkt PSV dus trouw te blijven.

De Jong heeft een aanbieding voor een nieuw contract voorgeschoteld gekregen door PSV en volgens zijn zaakwaarnemer Louis Laros bevinden de onderhandelingen tussen beide partijen zich in een vergevorderd stadium. "Er liggen concrete aanbiedingen van andere clubs, maar De Jong wil bij PSV blijven", zegt de voetbalmakelaar en oud-prof tegen Voetbal International. "Daar speelt hij Champions League en blijft hij in beeld voor Oranje. Het gaat nog om details. Ik hoop dat het snel rondkomt."

Onder meer West Ham United en Zenit Sint-Petersburg werden genoemd rond De Jong, die eerder in het buitenland bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United speelde, maar niet succesvol was bij deze clubs. De 25-jarige spits maakte vorig seizoen 26 eredivisiegoals voor PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen