Van Dijk: "Groningen speelde heel goed, met durf en lef"

30 juli 2016, 19:39

Southampton sloot het trainingskamp in Nederland zaterdag af met een 1-0 zege op FC Groningen. De Premier League-club won eerder deze week al van PEC Zwolle en FC Twente. Virgil van Dijk, de aanvoerder van Southampton, vond zijn oud-werkgever FC Groningen van de drie Nederlandse clubs de meeste indruk maken.

"Het ging moeizaam vandaag, we hebben een lange week gehad waarin we veel hebben getraind. Van de drie tegenstanders die we hebben gehad, vond ik FC Groningen de beste. Ik denk dat Groningen heel goed speelde, met durf en lef", zegt Van Dijk op de officiële website van FC Groningen.

Van Dijk verruilde FC Groningen in de zomer van 2013 voor Celtic, om twee jaar later naar Southampton te gaan. De verdediger vond het leuk om even terug te zijn in de Martinistad. "Ik heb hier een heel goede tijd gehad waarin in de laatste seizoenen alles speelde en nu sta ik gewoon in de Premier League", vervolgt Van Dijk. "Ik denk dat ik sinds mijn vertrek uit Groningen overal stappen in heb gemaakt, maar overal ook nog stappen in moet maken. Ik ben blij met waar ik nu sta en heb veel zin in het nieuwe seizoen bij Southampton."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen