Wijnaldum debuteert met overwinning bij Liverpool

31 juli 2016, 08:51

Georginio Wijnaldum heeft zijn officieuze debuut voor Liverpool opgeluisterd met een overwinning. Op de International Champions Cup won de Engelse club zaterdag (lokale tijd) in Santa Clara, Californië, met 2-0 van AC Milan.

Wijnaldum, eerder deze maand voor ongeveer 30 miljoen euro van Newcastle United overgestapt naar Liverpool, had een basisplaats tegen Milan en werd in de rust net als vijf ploeggenoten gewisseld. In de tweede helft nam Liverpool afstand van de Italianen, door doelpunten van Divock Origi en Roberto Firmino.

Leicester City kreeg pak slaag. De Engelse kampioen verloor in Carson, Californië, met 4-0 van Paris Saint-Germain. Edinson Cavani (penalty), Jonathan Ikone, Lucas Moura en Odsonne Edouard scoorden voor de Ligue 1-kampioen. In Charlotte, North Carolina, was Bayern München met 4-1 te sterk voor Internazionale. Julian Green (3) en Franck Ribéry waren in de eerste 35 minuten trefzeker voor de Duitse topclub. Mauro Icardi redde in de slotminuut de eer voor Inter. Arjen Robben ontbrak vanwege een blessure bij Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen