Faber: "Tonen dat stadion onneembare vesting is"

2 augustus 2016, 13:28

FC Groningen-coach Ernest Faber mikt in zijn eerste seizoen als trainer van de noorderlingen op een plaats in de play-offs om Europees voetbal. Daarbij doet de oefenmeester ook een beroep op de fans. Faber wil van het Noordlease Stadion een onneembare vesting maken.

"We willen elke wedstrijd weer de ambitie uitstralen die we hebben", zegt Faber op de officiële website van FC Groningen. "Feyenoord komt zondag en we zullen meteen laten zien dat ons stadion weer een onneembare vesting is. De steun van het publiek hebben we daarbij hard nodig. We hebben de interactie met onze supporters nodig om het tot mooie en goede wedstrijden te laten komen. We gaan op naar een mooi seizoen."

Faber wil de kwaliteiten binnen zijn selectie benutten. "We focussen ons op wat de jongens wél kunnen. Met een compacte speelwijze, waarin we veel diepgang in ons spel hebben. Drang vooruit en met veel energie. Ik heb er veel vertrouwen in", vervolgt hij. "En wellicht kunnen of moeten we na het sluiten van de transferwindow de ambitie nog bijstellen. Er kan in de komende weken immers nog van alles gebeuren met de selectie. Voor iedere speler geldt dat we aan de slag gaan om beter te worden. Daarvoor krijgen ze van de staf de bouwstenen en de tijd en ruimte zich te ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen