Siem de Jong sluit overstap naar PSV niet uit

10 augustus 2016, 07:35

Sinds zijn transfer naar Newcastle United in 2014, heeft Siem de Jong wind tegen. De aanvallende middenvelder grossiert in blessureleed en komt daardoor maar weinig aan de bak bij de Engelse club, die afgelopen seizoen ook nog eens naar het Championship degradeerde. Er doen nu geruchten over een overstap naar PSV de ronde en de oud-Ajacied sluit niets uit.

"Laat ik vooropstellen dat er nu geen gesprekken tussen PSV en ons zijn", laat De Jongs zaakwaarnemer Louis Laros optekenen in het Algemeen Dagblad. "Ik snap de gedachte wel, ook omdat zijn broer in Eindhoven speelt. Siem richt zich momenteel op zijn herstel en dat duurt vermoedelijk nog twee of drie weken", geeft de belangenbehartiger aan.

De Jong staat al een paar weken buitenspel wegens een hamstringkwetsuur en is het seizoen daarom weer teleurstellend begonnen. "Wij sluiten niks uit en ook niet in Nederland. Het hangt er uiteraard vanaf wat de plannen van Newcastle United zijn en of ze open staan voor een huurperiode", stelt Laros.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen