Luuk de Jong: "Droom om samen met Siem te spelen"

10 augustus 2016, 11:10

De naam van Siem de Jong zingt steeds nadrukkelijker rond bij PSV. Mocht de aanvallende middenvelder deze zomer daadwerkelijk naar Eindhoven verkassen, dan wordt hij met open armen ontvangen door zijn broertje Luuk, die aanvoerder is in het Philips Stadion.

Luuk de Jong zou het geweldig vinden als Siem hem komt vergezellen bij PSV. "Het is een droom om met hem samen te spelen. Voor mij is hij hier natuurlijk welkom", glimlacht de PSV-captain tegenover Omroep Brabant. Voordat het zover is, moet er overigens nog veel gebeuren. Siem de Jong wordt momenteel namelijk geplaagd door een hamstringblessure, waardoor hij er nog een paar weken uit zal liggen. "Het is zonde dat hij nu in de voorbereiding geblesseerd is. Hopelijk herstelt hij snel, want hij wil weer lekker gaan voetballen ergens."

PSV en het kamp-De Jong hebben nog niet met elkaar gesproken, zo gaf zaakwaarnemer Louis Laros aan in het Algemeen Dagblad. "Wij sluiten niks uit en ook niet in Nederland. Het hangt er uiteraard vanaf wat de plannen van Newcastle United zijn en of ze open staan voor een huurperiode", sprak de belangenbehartiger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen