Voormalig Inter-man wordt directeur van AC Milan

11 augustus 2016, 12:46

Marco Fassone is door AC Milan aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Sino Europe, de nieuwe eigenaar van de Italiaanse topclub, heeft de aanstelling van de bestuurder in haar eerste officiële verklaring bevestigd. Ondertussen is de naam van de holding waar Milan tot behoort veranderd in 'Rossoneri Sport'.

Als de Chinese overname helemaal rond is en alle aandelen overhandigd zijn aan de nieuwe eigenaar, dan zal Fassone officieel gepresenteerd worden in Milaan. De Italiaan was in het verleden al werkzaam als directeur bij Internazionale, Juventus en Napoli.

Achter de schermen zou Fassone al met de nieuwe Chinese eigenaren bezig zijn om de club opnieuw in te richten, van de directie tot de spelersgroep. "Het team zal in staat zijn om stap voor stap terug te keren in de top van Europa. We werken met respect voor de rijke geschiedenis van AC Milan en volgens de normen en waarden in de sport", zo klinkt het in het statement van Sino Europe.

Het is nog niet duidelijk hoe de toekomst van Adriano Galliani, sinds 1986 als vicevoorzitter en directeur verbonden aan Milan, eruitziet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen