Van Bronckhorst denkt dat Elia kan spelen tegen Twente

12 augustus 2016, 13:10

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst verwacht dat Eljero Elia komende zondag kan spelen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De aanvaller was vorige week in de ouverture bij FC Groningen (5-0 winst) verantwoordelijk voor een hattrick, maar hield ook schouder- en vingerklachten over aan het duel in het Noordlease Stadion.

"Eljero heeft deze week een aantal dagen niet kunnen trainen. Hij had last van zijn vinger en in het begin van de wedstrijd tegen FC Groningen is hij ook op zijn schouder gevallen. Daar had hij nog het meeste last van en dus was het beter om hem buiten de groep te houden en hem binnen te laten trainen. De verwachting is wel dat hij zondag inzetbaar is", aldus Van Bronckhorst tegen Feyenoord TV.

Van Bronckhorst wil tegen FC Twente de lijn van vorige week doorzetten. "FC Twente heeft natuurlijk een moeilijk seizoen gehad en dat is doorgegaan in de zomerstop, met alle rechtszaken en het wel of niet in de Eredivisie blijven. Er is dus veel gebeurd rond de club. Het is een team dat klappen heeft gehad, maar uiteindelijk heeft het wel nog steeds kwaliteit. Zeker met Hakim Ziyech, die er nog steeds is. Het is zaak voor ons om de lijn van vorige week door te zetten en ook de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen te winnen", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen