PSV maakt zich op voor eerste thuisduel van het seizoen

12 augustus 2016, 14:23   Bijgewerkt: 12 augustus 2016, 14:29

Regerend landskampioen PSV, dat vorige week in het openingsduel in de Eredivisie met 2-1 wist te winnen op bezoek bij FC Utrecht, staat aanstaande zondag voor haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De tegenstander in het Philips Stadion is AZ, dat vorige week na twee afgekeurde goals teleurstellend gelijkspeelde tegen SC Heerenveen.

"AZ is een heel goed voetballende ploeg, die heel veel snelheid in huis heeft, met name op de flanken. Daar moeten we op letten. Ze hebben een duidelijke speelstijl, heel herkenbaar, met veel combinatiespel. Je ziet de hand van de John van den Brom er in terug", analyseert trainer Phillip Cocu op de clubwebsite.

Over het verloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht was de keuzeheer niet bijzonder te spreken. "We kunnen niet tevreden zijn over de eerste helft van vorige week, maar het blijft voetbal. Utrecht heeft een goede ploeg en wilde in haar eerste thuisduel goed voor de dag komen. Maar ik heb ook positieve dingen gezien", zegt Cocu. "We zijn immers van een achterstand teruggekomen en waren in staat om een tactische omzetting te doen."

Het duel tussen PSV en AZ begint zondagmiddag om 16.45 uur, scheidsrechter van dienst is Björn Kuipers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen