Stegeman blij, Gladon heeft geen woorden voor missers

14 augustus 2016, 15:44

Heracles Almelo heeft haar eerste overwinning binnen in het nog prille eredivisieseizoen. De ploeg van coach John Stegeman won met 3-1 van Willem II in een wedstrijd waarin Paul Gladon twee keer scoorde maar ook twee penalty's miste binnen één minuut.

Stegeman is in zijn nopjes met de eerste zege van het seizoen. "De eerste helft ging het gelijk op, al konden wij onder de druk uit voetballen. In de tweede helft hinkten wij aanvankelijk op twee gedachten. Na tien minuten kregen wij weer zelfvertrouwen. Al met al is dit een mooie basis om verder te gaan maar er zijn nog voldoende punten ter verbetering", aldus de coach van Heracles op de clubwebsite.

Gladon beseft dat het vanwege zijn opmerkelijke penalty-unicum dat het veel over hem zal gaan. "Het is altijd lekker om er twee te maken. Over de penalty's moeten we het maar niet hebben, haha", lacht hij bij FOX Sports. "Ze moeten er gewoon in, ik heb er geen woorden voor. Ik sta als eerste op het lijstje, dan moet je ze gewoon maken. Ik denk dat iedereen het wel over mij zal hebben. Zo van 'hebben jullie dat van Paul Gladon al gezien?' Maar voor mij is het wel het belangrijkste dat we met 3-1 gewonnen hebben", relativeert Gladon.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen