Vlaar ziet positieve punten: "Er is totaal geen paniek"

14 augustus 2016, 19:33

AZ moest zondag op bezoek bij PSV een 1-0 nederlaag slikken. Volgens Ron Vlaar hanteerden de Alkmaarders de juiste tactiek om het de landskampioen lastig te maken. AZ begon met vijf verdedigers aan de wedstrijd.

"Daar begonnen we natuurlijk hartstikke goed mee. In de eerste helft hebben we daardoor een paar keer echt een goede kans gecreëerd", reageert Vlaar tegenover FOX Sports. "Eigenlijk moeten we dan wat scherper zijn, want als je hier wat wil halen moet je dan toeslaan. Dat hebben we niet gedaan. Daarna zakten we wat verder in, konden zij iets makkelijker voetballen en deelden wij die speldenprikken niet meer uit."

AZ wist schadevrij de rust te halen, maar moest in de tweede helft alsnog een tegengoal incasseren. "Het is jammer dat we snel die treffer incasseren. Aan het eind kregen we nog een paar goede kansen om een resultaat mee te nemen. Misschien hadden we dat ook wel verdiend. Wij hebben er voor gestreden om die goal te maken. We zullen iets slimmer moeten worden om wel die goal te maken."

Desondanks zag de centrale man ook positieve punten. "Ik denk dat we ons beter staande hebben gehouden dan vorig seizoen in dit soort wedstrijden. We willen daarin graag stappen maken. Natuurlijk is er nog genoeg werk aan de winkel, daar werken we keihard aan. Het is jammer dat het niet beloond wordt met een punt. Maar er is totaal geen paniek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen