Komst Ramselaar van de baan: "Clubs vragen hoofdprijs"

16 augustus 2016, 08:25   Bijgewerkt: 16 augustus 2016, 08:33

De komt van Bart Ramselaar naar PSV is volgens Marcel Brands al een 'gepasseerd station'. Brands zegt in het Algemeen Dagblad dat PSV vorige week naar Ramselaar informeerde, maar dat het verschil tussen vraag en aanbod te groot is om tot een transfer te komen.

"We waren er aan het eind van de week wel een beetje klaar mee. Dat heeft niks met de speler te maken, maar wel met de prijs", aldus Brands. "Of ik nog een beweging uit Utrecht verwacht? Ik denk het niet, maar dat zal de komende dagen wel blijken."

Volgens de technisch manager is er een trend zichtbaar waarbij clubs uit de Eredivisie steeds hogere prijzen vragen. "Ze denken volgens mij dat aan PSV en Ajax de hoofdprijs gevraagd kan worden. Als wij een speler in de Eredivisie willen kopen, worden niet zelden bedragen gevraagd die wat ons betreft totaal niet realistisch zijn."

Dat geldt volgens Brands niet alleen voor aankopen. "Ook verkopen aan een Nederlandse club is voor ons steeds moeilijker geworden. Ik noem bijvoorbeeld een Florian Jozefzoon, die eind vorig seizoen bij ons aangaf wel een stap te willen maken. Bijna geen enkele club kan nog een transfersom betalen, terwijl hij die eigenlijk wel waard is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen