Gerbrands: "Belangrijkste transfers zijn spelers behouden"

16 augustus 2016, 15:51

PSV werd de afgelopen weken aan verschillende spelers gelinkt, maar was nog niet erg actief op de transfermarkt. In gesprek met PSV TV benadrukt Toon Gerbrands dat het vooral belangrijk is om spelers binnenboord te houden en dat het aantrekken van goede spelers tijd kost.

"Het was deze week weer bijzonder om een krant open te slaan en alle bedragen te zien die er genoemd worden, zoals in het geval van Bart Ramselaar. Ook twee andere transfers werden aan PSV gelinkt. Dat is wel grappig, dat wij bij PSV lezen met wie we zelf aan het onderhandelen zijn. Daar doen overigens alle kranten aan mee", aldus Gerbrands.

"De supporters maken zich druk en vragen zich af waar PSV blijft op het gebied van transfers. Maar de belangrijkste transfers hebben betrekking op het behouden van spelers. Twee jaar geleden hebben we bijvoorbeeld Georginio Wijnaldum en Memphis in Eindhoven gehouden. Bovendien hebben we vrij lang gewacht op Andrés Guardado. Toen riepen we dat het om kwaliteit gaat en niet om snelheid. Dat roep ik nu weer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen