'PSV pakt door en nadert overeenkomst met Utrecht'

17 augustus 2016, 09:09

De situatie rond Bart Ramselaar begint steeds meer een soap te worden, maar de middenvelder van FC Utrecht lijkt dan toch op weg te zijn naar PSV. Hoewel het getouwtrek tussen beide clubs aanvankelijk weinig op leek te leveren, zijn de eredivisionisten nu toch nader tot elkaar gekomen in de onderhandelingen.

Dat meldt De Telegraaf woensdagochtend. De ochtendkrant weet te melden dat PSV en Utrecht dinsdagavond nog laat om tafel zaten om over Ramselaar te onderhandelen. De Domstedelingen vroegen eerst 7 miljoen euro, een bedrag dat PSV veel te hoog vond, maar het verschil tussen vraag en aanbod wordt steeds kleiner. Het AD stelt bovendien dat Ramselaar de transfer zelf ook ziet zitten.

PSV haalde tot dusver in deze transferperiode Daniel Schwaab (VfB Stuttgart) en Hidde Jurjus (De Graafschap), maar is nog op zoek naar een middenvelder. Het hoopte eerst op een nieuwe verhuurperiode van Marco van Ginkel, maar de middenvelder van Chelsea opteerde wegens knieklachten voor een langer verblijf in Londen.

Ramselaar debuteerde op 1 maart 2015 in de hoofdmacht van Utrecht, in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (0-0). Anderhalf jaar later staat de teller bij de technisch begaafde middenvelder op 44 wedstrijden en zeven doelpunten in de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen