'PSV bereikt akkoord met Utrecht, Ramselaar komt'

17 augustus 2016, 21:54

Eerder vandaag werd al duidelijk dat PSV en FC Utrecht elkaar naderden in de onderhandelingen over Bart Ramselaar en een transfer van de middenvelder komt steeds dichterbij. Voetbal International meldt woensdagavond dat PSV inmiddels een akkoord heeft bereikt over de overstap van de twintigjarige middenvelder.

Het zou gaan om een akkoord op hoofdlijnen, wat inhoudt dat de transfer zit goed als rond is. Volgens VI kan alleen een mislukte medische keuring nog een streep zetten door de overstap naar Eindhoven. PSV maakt voor Ramselaar een bedrag van rond de zes miljoen euro over naar de Domstad.

Vorige week gaf de technische middenvelder al aan dat hij een stap naar PSV ziet zitten. "Natuurlijk zou PSV een mooie vervolgstap voor mij kunnen zijn. Voetballers die zich bij een club uit de subtop in beeld van Oranje spelen, die wekken de belangstelling van Nederlandse topclubs", zei Ramselaar, die dus zijn zin lijkt te krijgen.

Bij PSV was eerder Marco van Ginkel in beeld als versterking voor het middenveld, maar hij wilde door blessureleed liever bij Chelsea blijven.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen