Brands: "Deur voor eigen talenten blijft wagenwijd open"

19 augustus 2016, 08:07

Door de komst van Bart Ramselaar naar PSV kan men zich afvragen of de middenvelder de ontwikkeling van de eigen jeugdproducten niet in de weg zal staan. Technisch manager Marcel Brands denkt absoluut van niet. Volgens hem blijft er voor de talenten uit de eigen kweekvijver genoeg ruimte om door te breken in het eerste elftal.

PSV legde maar liefst 4,7 miljoen euro neer voor de 20-jarige Bart Ramselaar, maar Brands stelt dat dit niet ten koste gaat van jeugdspelers als Ramon Pascal Lundqvist en Dante Rigo, die de afgelopen maanden al mocht ruiken aan de eerste selectie. "We hebben Ramselaar erbij gehaald, omdat hij al wat meer ervaring heeft, maar dit mag zeker niet ten koste gaan van bijvoorbeeld Lundqvist", aldus Brands in De Telegraaf.

Brands denkt dat er in de toekomst een grote rol weggelegd zal zijn voor de eigen jeugdexponenten. "In mijn fantasie staat hier met één of twee jaar een middenveld met Ramon, Dante Rigo, Jorrit (Hendrix red.) en Ramselaar. Dat zijn jongens die in mijn ogen allemaal PSV 1 gaan halen. Ik denk dat het inmiddels duidelijk is dat de deur wagenwijd open blijft staan voor talenten uit onze eigen opleiding", stelt de technisch manager van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen