'PSV en Newcastle al akkoord over verhuur De Jong'

19 augustus 2016, 11:38

De tijdelijke overstap van Siem de Jong van Newcastle United en PSV lijkt in een stroomversnelling terecht te zijn gekomen. De geruchten rond de aanvallende middenvelder werden al steeds concreter en beide clubs zijn nu al akkoord over een verhuurperiode van één seizoen. Dat brengt De Telegraaf naar buiten.

De Jong laat dit weekend als het goed is zijn gezicht zien in Eindhoven, waar hij onderworpen zal worden aan medische tests. Alleen deze keuring scheidt hem nog van een verhuur aan PSV. De aanvallende middenvelder is momenteel herstellende van een hamstringblessure, maar is bijna weer fit.

De Jong staat na dit seizoen nog drie jaar onder contract bij Newcastle, maar heeft van manager Rafael Benitez en de clubleiding groen licht gekregen om tijdelijk te vertrekken. De aanvallende middenvelder gaf Ajax de eerste optie om hem terug te halen, maar de oud-Ajacied vertrekt dus naar de concurrent van zijn voormalig werkgever.

Bij PSV wordt De Jong herenigd met zijn broer Luuk, die aanvoerder is in Eindhoven. Beide spelers noemen het een droom om samen met elkaar te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen