Zomer lijkt pas in herfst terug te zijn bij Heracles

19 augustus 2016, 13:19

Ramon Zomer moet nog een tijdje geduld hebben, voordat hij weer kan voetballen. De centrale verdediger van Heracles Almelo kampt nog altijd met een knieblessure en staat zeker nog meerdere weken buitenspel.

Zomer maakte dit seizoen zijn opwachting in het uitduel met FC Arouca in de derde voorronde van de Europa League, maar moest in de rust van de wedstrijd in Portugal vervangen worden door Justin Hoogma. "Voor de uitwedstrijd tegen Arouca had ik al wel wat last van mijn knie, maar dat stond het spelen absoluut nog niet in de weg. In de wedstrijd echter werd het heviger, het werd te veel", zegt Zomer op de clubwebsite.

"Hoe het er nu voorstaat? Op dit moment heb ik nog te veel last van mijn knie om te kunnen voetballen. Ik mag alleen maar fietsen en krachttraining doen", stelt Zomer. "Mijn knie moet rust hebben om goed te kunnen herstellen. Daarbij heb deze week een injectie in mijn knie gehad, de komende twee weken volgen nog twee injecties. Tot aan de laatste injectie moet ik het doen met de fiets- en krachttraining in de hoop dat de knie wat rustiger wordt. Pas daarna kan ik weer beginnen met reguliere trainingen. Het volledige herstel heeft dan ook nog enkele weken nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen