Pröpper tekent bij: "Ik kan hier nog veel beter worden"

19 augustus 2016, 14:19

Davy Pröpper heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij PSV, dat een looptijd heeft tot de zomer van 2020. De 24-jarige middenvelder, die vorig seizoen probleemloos uitgroeide tot een zeer belangrijke speler in het elftal van coach Phillip Cocu, is naar eigen zeggen nog lang niet uitgeleerd bij PSV.

Pröpper was niet alleen een belangrijke schakel in het team van PSV, hij liet ook tien goals aantekenen in 33 eredivisiewedstrijden en schoot PSV tegen CSKA Moskou naar de knock-outfase van de Champions League. "Het is leuk om een goed jaar te hebben gehad. Een jaar met mooie prijzen, daarom ga ik hier graag verder", zegt Pröpper op de clubwebsite over zijn contractverlenging.

Er is in Eindhoven nog genoeg ruimte voor ontwikkeling, vindt Pröpper. "Ik ben hier ook nog niet klaar, want ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV. In de zomer heb ik goed nagedacht over interesse van bijvoorbeeld Zenit Sint-Petersburg, maar ik wil nu gewoon blijven. Ik heb het gevoel dat ik hier nog veel beter kan worden", stelt de oud-speler van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen