Stegeman: "We kunnen het elke ploeg lastig maken"

19 augustus 2016, 15:35

Heracles Almelo staat na twee speelronden op vier punten en hoopt dat de teller na het weekend op zeven zal staan. De Almeloërs nemen het in het eigen Polman Stadion op tegen Feyenoord, dat momenteel de koploper van de Eredivisie is. Er wordt zondagmiddag om 16.45 uur afgetrapt, met Björn Kuipers als scheidsrechter.

Coach John Stegeman mist Ramon Zomer (knie), Peter van Ooijen (nog niet wedstrijdfit na ribblessure) en aanwinst Lerin Duarte (nog niet wedstrijdfit) in het thuisduel met Feyenoord, maar zit vol vertrouwen. "Wij kunnen het elke ploeg lastig maken. We kunnen een bepaald niveau halen waardoor we het zelfs PSV, Ajax en Feyenoord moeilijk kunnen maken. Het niveau binnen onze selectie zit dichtbij elkaar. Er zijn spelers die aan de deur rammelen, dat houdt iedereen scherp. We spelen zondag tegen een topclub die altijd over goede spelers beschikt. Dat was afgelopen seizoen al zo, maar ze hebben er een aantal specifieke spelers bijgehaald waardoor ze nóg beter zijn geworden."

Toch beseft Stegeman wel dat Heracles boven zichzelf moet uitstijgen, wil het een kans maken tegen Feyenoord. "Wij moeten stunten om van een topclub te winnen. We zijn niet zo goed als Feyenoord, maar moeten dat op een andere manier compenseren. Ik verwacht een Feyenoord dat druk naar voren zet, maar ook in de omschakeling zijn ze gevaarlijk. Het is een uitgebalanceerde ploeg die veel scoort en weinig weg geeft. Wij moeten ons in de wedstrijd knokken."

Feyenoord wist in de vorige twee seizoenen niet te winnen in Almelo in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen