Sterke Hendrix niet bang voor nieuwe concurrentie

21 augustus 2016, 11:33

Vorig seizoen verdween Jorrit Hendrix door de komst van Marco van Ginkel uit de basisploeg van PSV, dit seizoen krijgt hij er met Bart Ramselaar en Siem de Jong weer twee geduchte concurrenten bij. De verdedigende middenvelder vindt dat echter geen probleem.

"Ze komen de selectie versterken en dat is alleen maar prettig met de vele wedstrijden op komst", zegt Hendrix tegen De Telegraaf over Ramselaar en De Jong. Hij is niet bang dat hij zijn basisplaats kwijtraakt. "Ik krijg die vraag elk jaar van jullie maar het blijft hetzelfde. Ik blijf vechten voor mijn plek. Meer hoef ik daarover niet te zeggen."

Hendrix speelde zaterdag prima tegen PEC Zwolle en maakte ook nog en doelpunt bij de 0-4 zege. "Ik zit lekker in mijn vel. Het is mooi dat het goede spel en het harde werken beloond wordt", zegt de middenvelder, die Ajax zag verliezen van Willem II. "Het is de kers op de taart. Het is pas drie wedstrijden natuurlijk maar het is mooi dat je nu al een voorsprong hebt opgebouwd. Het zijn toch vijf punten. Zij moeten jagen en dat is wel lekker voor ons."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen