Siem de Jong is PSV dankbaar: "Kijk er naar uit"

22 augustus 2016, 16:24

Het is officieel: Siem de Jong draagt dit voetbaljaar het tenue van PSV. De aanvallende middenvelder, die gehuurd wordt van Newcastle United, kan niet wachten om aan de slag te gaan in Eindhoven. Dat zei de oud-Ajacied maandagmiddag, toen hij officieel gepresenteerd werd in de Lichtstad.

"Ik ben heel blij dat PSV bij mij uit is gekomen", waren de eerste woorden van De Jong bij zijn presentatie volgens PSV.nl. Hij heeft zin om met zijn broer Luuk samen te spelen. "Daar kijk ik echt naar uit. Het is al lang een wens van ons allebei. Het lijkt me heel speciaal wanneer het straks écht gebeurt."

Er was de afgelopen tijd veel te doen over de fysieke gesteldheid van De Jong, maar de aanvallende middenvelder neemt alle twijfels weg. "Ik ben fit en kan eigenlijk direct met de groep gaan trainen. De komende weken moet ik vooral ritme op doen. Het is bovendien heel mooi om bij een club te komen die in de UEFA Champions League speelt en voor de titel strijdt. Ik ben heel blij dat PSV bij mij is uitgekomen, ik ben PSV dankbaar."

In het huurcontract is geen optie tot koop bedongen.

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen