De Koning wil Ajax geen zelfvertrouwen geven

26 augustus 2016, 20:34

Het is nog onzeker of Go Ahead Eagles komende zondag in de thuiswedstrijd tegen Ajax kan beschikken over Robin van der Meer. De linksback heeft een blessure aan het hoofd. Mocht Van der Meer niet kunnen spelen, dan is Kenny Teijsse zijn vermoedelijke vervanger.

Xandro Schenk en Chris David ontbreken sowieso bij Go Ahead Eagles tegen Ajax. Daartegenover staat het debuut van Marcel Ritzmaier. De Oostenrijkse middenvelder wordt gehuurd van PSV en vermoedelijk heeft hij een basisplaats tegen Ajax. Dat zou ten koste gaan van Joey Suk, al wil coach Hans de Koning daar nog niets over zeggen. "Ik mag er in ieder geval geen twaalf opstellen", grapt de oefenmeester in gesprek met RTV Oost.

Go Ahead Eagles treft met Ajax een ploeg die de laatste weken teleur stelt. De Amsterdammers pakten in thuiswedstrijden tegen Roda JC Kerkrade (2-2) en Willem II (1-2) slechts één punt, terwijl ze deze week in de voorronde van de Champions League werden uitgeschakeld door FC Rostov. "We moeten zorgen dat ze niet de kans krijgen om het zelfvertrouwen terug te krijgen", aldus De Koning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen