Hake: "Niet allerbeste Twente gezien, maar blij met winst"

28 augustus 2016, 08:55

FC Twente heeft de lijn van afgelopen speelronde doorgezet. De Overijsselse club won zaterdag, een week na de spectaculaire 4-3 zege bij FC Groningen, in de eigen Grolsch Veste met 3-1 van Sparta Rotterdam.

"Na vorige week wilden we graag een goede thuiswedstrijd spelen. Het was niet heel goed, maar we wisten wel te winnen en daar is het natuurlijk om te doen", zegt FC Twente-coach René Hake op de clubwebsite over het treffen met Sparta. "We hadden het moeilijk met Sparta, dat ons onder druk zette. Daar hadden we een oplossing voor, ook omdat we een aantal keer de verkeerde keuzes maakten."

"In het voetbal heb je een aantal zaken nodig. Daar hoort ook individuele kwaliteit bij. Een keer maakten we de goede keuze door niet van achteruit op te willen bouwen, maar de lange bal te spelen en daar door te voetballen. Dat leverde de 1-0 op. De 2-0 was wel goed uitgespeeld. Na rust kreeg Ünal de kans om de wedstrijd te beslissen. Dat lukte niet, waarna we toch nog in de problemen kwamen."

"Een eigen vrije trap leverde een kans en een strafschop voor Sparta op. Dan denk je terug aan vorige week, waar we de wedstrijd uit handen gaven. Hakim Ziyech bespaarde ons dat dit keer door de 3-1 te scoren. Dat we zes punten hebben stemt tot tevredenheid. We hebben tegen Sparta misschien niet het allerbeste FC Twente gezien, maar we zijn blij met de winst. Er valt nog genoeg te verbeteren, daar gaan we komende week mee aan de slag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen