Bel Hassani: "Ik wil laten zien waarom AZ me heeft gehaald"

31 augustus 2016, 18:08

Illias Bel Hassani heeft zijn gewenste stap omhoog te pakken. Op de laatste dag van de transfermarkt maakte de middenvelder een transfer van Heracles Almelo naar AZ Alkmaar. Bij die club moet hij de opvolger worden van de vertrekkende Markus Henriksen.

"Iedereen in de club is positief en heeft me hoog zitten", vertelt Bel Hassani op de officiële website van zijn nieuwe club. "AZ doet altijd rond de vierde plek mee. Ik heb net Wout Weghorst en Ben Rienstra gesproken. Drie oud-Heraclieden bij elkaar, dat maakt de aanpassing makkelijker."

"Ik wil laten zien waarom AZ me heeft gehaald. Afgelopen jaar heb ik een goed seizoen gedraaid, dat geeft me het vertrouwen dat ik hier mee kan. Ik ga elke dag keihard trainen en het mijn concurrenten zo moeilijk mogelijk maken." Henriksen staat op het punt te vertrekken naar Hull City.

"Illias is een creatieve, technisch vaardige middenvelder die zich de afgelopen seizoenen heeft opgewerkt tot een van de smaakmakers van de Eredivisie", vertelt directeur voetbalzaken Max Huiberts. "We volgden Illias al geruime tijd en nu hadden we de mogelijkheid om hem te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen