Blind: "Zoet maakt goede en degelijke indruk op mij"

1 september 2016, 20:34   Bijgewerkt: 1 september 2016, 21:47

Net als in de laatste interland voor de zomerstop, uit tegen Oostenrijk (0-2 winst), verdedigt Jeroen Zoet vanavond het doel van Oranje in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Griekenland. De keeper van PSV krijgt de voorkeur boven Jasper Cillessen.

"In Oostenrijk heeft hij een goede indruk gemaakt en bij zijn club heeft hij vorm getoond. Misschien heeft hij nog niet de piek die hij in de tweede helft van het vorige seizoen, rond de wedstrijden tegen Atlético Madrid, wel had. Maar hij heeft een goede en degelijke indruk op mij gemaakt. Daarom laat ik hem staan", legt bondscoach Danny Blind uit bij SBS6.

"Daarnaast, en dat zal Jasper zelf ook beamen, heeft Cillessen een mindere periode. Er zijn wat foutjes ingeslopen", vervolgt Blind. "De potentie is er wel, vandaar dat hij er vandaag ook gewoon bij is. Zijn transfer naar FC Barcelona heeft er op dit moment niets mee te maken, want dat is nog zo pril. Wel kan hij daar in een situatie terecht komen dat hij niet of minder gaat spelen. Dat zal ik elke keer meenemen en afzetten tegen de kwaliteiten van anderen. Dat is leidend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen