Willems had meerdere opties: "Bij PSV blijven geen straf"

2 september 2016, 12:22

Maar weinig mensen hadden het verwacht, maar Jetro Willems speelt na het verstrijken van de tranferdeadline nog steeds bij PSV. De linksachter had meerdere mogelijkheden in het buitenland, maar heeft ervoor gekozen om nog minimaal een half seizoen in Eindhoven te blijven.

"Er waren tot het laatste moment mogelijkheden om iets anders te gaan doen. Daar heb ik niet voor gekozen en een half jaar of een jaar bij PSV blijven vind ik zeker geen straf", zegt Willems in gesprek met het Brabants Dagblad. Er wordt gezegd dat PSV al een poging gewaagd heeft om het contract van de oud-Spartaan te verlengen, maar Willems weet naar eigen zeggen van niets. "Ik heb geen aanbod gezien. Mijn zaakwaarnemer misschien, maar op dit moment ga ik daar niet op in. Ik ben nu bij Oranje en focus daarna weer op PSV. Ik wil het op het veld laten zien."

Met het Nederlands elftal verloor Willems donderdagavond met 1-2 van Griekenland. Bij de 1-1 kon de linksback een voorzet vanaf de flink niet voorkomen, toen Daley Blind net even weg was uit het centrum. "Die voorzet viel er half tussen en dat was precies wat we niet konden gebruiken", aldus Willems.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen