De Jong speelt mogelijk nog een duel voor Jong PSV

9 september 2016, 23:52

Siem de Jong sluit niet uit dat hij, voor hij zijn debuut maakt in het eerste elftal van PSV, nog een wedstrijd zal spelen in het shirt van Jong PSV. De middenvelder maakte vrijdag in het uitduel met NAC Breda (1-1) namens Jong PSV zijn eerste speelminuten in Eindhovense dienst.

"Het ging goed vanavond en natuurlijk was ik blij met de goal. Na rust voelde ik wel even de bovenbenen in de eerste minuten omdat we even hadden stilgezeten. Ik ben het nog niet helemaal gewend en kon nog geen negentig minuten spelen. Dit is wel een goede stap", zegt De Jong tegen het Eindhovens Dagblad. De van Newcastle United overgekomen speler bracht Jong PSV voor rust uit een vrije trap aan de leiding tegen NAC. Na ruim een uur spelen ging hij naar de kant.

De Jong stippelt dit weekend met de technische staf van PSV zijn programma voor de komende weken uit. "Natuurlijk heb ik er wel naar gekeken, maar het is even afwachten en ik wil mezelf ook geen druk opleggen, al wil ik ontzettend graag. Misschien speel ik nog wel een duel voor Jong PSV en kijken we daarna verder", besluit De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen