Cocu ontevreden over Willems: "Vorm moet stijgen"

10 september 2016, 09:19   Bijgewerkt: 10 september 2016, 09:37

PSV-trainer Phillip Cocu is niet tevreden over het spel van Jetro Willems in het nieuwe seizoen. De oefenmeester van de Eindhovenaren stelt dat de linksback hard moet gaan werken om op zijn oude niveau terug te komen.

In gesprek met De Telegraaf spreekt Cocu klare taal. "Zijn vorm zal wel moeten stijgen", zegt de coach. "Het moet beter. Er zit meer in dan hij nu laat zien. Er zijn geen transferperikelen meer. Hij moet zich volledig richten op PSV en heel hard gaan trainen. Want we weten dat hij een speler is met heel veel potentie."

Vorig seizoen stond Willems lange tijd aan de kant met een zware knieblessure, maar dat mag volgens Cocu geen rol meer spelen bij de verdediger. "Hij is zeer zeker wisselvalliger nu. Ik zie daarin geen fysieke component, want hij heeft nu de hele voorbereiding mee kunnen doen. Daar zit het hem niet in. Er zal ergens anders een probleem zitten, waardoor hij minder constant is dan hij is geweest in het verleden. Daar moet hij heel hard aan gaan werken. Als je dat doet, kom je als voetballer ook weer uit een iets mindere periode."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen