Mourinho en Guardiola laten elkaar met rust in de media

10 september 2016, 11:03

Er was deze week, uiteraard, veel te doen om José Mourinho en Pep Guardiola. De trainers van respectievelijk Manchester United en Manchester City gaan zaterdagmiddag de strijd met elkaar aan op Old Trafford. Het zal een pikante ontmoeting worden, aangezien beide coaches als tegenpolen te boek staan. In aanloop naar de topwedstrijd van vanmiddag weigerden ze echter om elkaar kritiek te geven.

Toen Guardiola de scepter zwaaide bij FC Barcelona en José Mourinho de trainer was van Real Madrid, konden de coaches elkaars bloed wel drinken. In Manchester komen ze elkaar nu dus weer tegen. "Het is een duel tussen beide teams, niet tussen José en mij", spreekt Guardiola op de clubsite. "Er wordt veel waarde gehecht aan wat wij over elkaar zeggen, maar volgens mij gaat het om de elftallen. De spelers zijn de sterren."

De boodschap van Mourinho aan zijn spelers was dat ze Manchester United met trots moeten vertegenwoordigen. "De spelers moeten de identiteit van de club meenemen in de wedstrijd. We moeten uitstralen wie we zijn. We moeten alleen onszelf denken en met onze eigen wedstrijd bezig zijn", zegt de Portugees op de website van zijn werkgever.

De wedstrijd op Old Trafford begint vanmiddag om 13.30 uur Nederlandse tijd. Beide teams zijn na drie speelronden nog foutloos in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen