Cocu: "Goede opsteker voor wedstrijd van dinsdag"

10 september 2016, 23:10

PSV-coach Phillip Cocu is logischerwijs tevreden over de 0-4 overwinning van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen NEC. De Eindhovenaren, die dinsdag in de Champions League tegen Atlético Madrid spelen, maakten alle vier de doelpunten in De Goffert al in de eerste 24 minuten.

"Als je een uitwedstrijd zoals deze bij NEC met deze cijfers wint, moet je gewoon heel tevreden zijn. Dit is een goede opsteker voor de wedstrijd van dinsdag", aldus Cocu op PSV.nl. Over de eerste 25 minuten zegt hij: "We speelden heel dominant, waren goed gefocust, voorbereid en in geen enkel opzicht bezig met de wedstrijd van dinsdag. Dat resulteerde in een uitstekende wedstrijd en een aantal prachtige goals."

De vroege 0-1 hielp PSV, denkt Cocu. "In dit soort wedstrijden is het belangrijk dat je vroeg een goal maakt. De tegenstander moet dan wat meer komen en daardoor krijg je ruimte, die we goed hebben benut. Daarmee maken we het onszelf makkelijk." In de tweede helft wilde PSV vooral de nul houden. "In de rust heb ik aangegeven dat we geen gekke acties moesten gaan maken. Natuurlijk wilden we nog een extra doelpunt maken, maar het belangrijkste was de nul houden. We wilden laten zien in dat opzicht verder te zijn dan vorig jaar. Dat is gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen