FC Twente wil in 2020 weer bij Nederlandse subtop horen

14 september 2016, 07:55

Als gevolg van de financiële situatie maakt FC Twente een moeilijke periode door. Bij de pakken neerzitten doet men echter niet in de Grolsch Veste. De Overijsselse club heeft vandaag (woensdag) haar beleidsvisie gepresenteerd, waaruit blijkt dat ze in 2020 weer tot de top-zes van Nederland wil behoren.

"Het werk begint nu pas echt", zegt technisch en commercieel directeur Jan van Halst op de officiële website van FC Twente. "De overkoepelende visie is er nu. Daarmee kunnen de verschillende afdelingen binnen de club aan de slag in de vorm van deelplannen. Die deelplannen moeten de concrete uitwerking van deze beleidsvisie zijn en dragen in gezamenlijk dus ook bij aan het verwezenlijken van de richting die de club op wil."

"Uiteindelijk moet alles erop gericht zijn dat FC Twente in 2020 zich weer heeft genesteld in de top-zes van Nederland. Daar waar onze club op basis van historie, achterban en verzorgingsgebied thuishoort. In 2020 heeft FC Twente zich ook weer genesteld in de harten van de mensen. Niet alleen in Twente, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Met haar herkenbare speelstijl en prestaties, maar zeker ook door haar realistische, nuchtere en open cultuur die zich kenmerkt door 'gewoon doen'."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen