Cocu verwacht evenwicht en hoog niveau in topper

16 september 2016, 14:49

PSV ging midweeks in de Champions League met 0-1 ten onder tegen Atlético Madrid, maar het spel tegen de verliezen CL-finalist van vorig jaar biedt absoluut perspectief voor de topper van de Eredivisie van komende zondag. Het in bloedvorm verkerende Feyenoord komt op bezoek in het Philips Stadion en wordt in het geval van een overwinning gepasseerd door de Eindhovenaren.

Coach Phillip Cocu zag Feyenoord excelleren in de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United, die zeer knap met 1-0 gewonnen werd. Hij weet daarom dat het lastig gaat worden in de kraker. "Je kunt niet zeggen dat wij verder zijn dan Feyenoord", zegt Cocu in aanloop naar de clash met de koploper op PSV.nl. "Feyenoord doet het erg goed. En ik heb aan het begin van het seizoen al aangegeven dat ik verwacht dat ze samen met ons en Ajax om de titel gaan strijden. Dat bevestigen ze, ook Europees", aldus de Eindhovense oefenmeester.

Feyenoord heeft dit seizoen alleen nog maar gewonnen, maar ook PSV doet het goed. "Het vertrouwen in onszelf is groot. We hebben laten zien dat we ons kunnen meten met de Champions League-finalist van vorig jaar. We mogen zondag een wedstrijd op hoog niveau verwachten. Er zullen twee ploegen in het veld staan die elkaar niet veel ontlopen. Dat maakt het op voorhand een fantastische topper", stelt Cocu.

Jürgen Locadia ontbreekt nog wegens zijn liesblessure. Siem de Jong treedt vrijdagavond aan met Jong PSV, maar zit mogelijk wel bij de wedstrijdselectie. "Het is niet uitgesloten dat hij zondag op de bank zit", zegt Cocu, die waarschijnlijk nog niet kan beschikken over Oleksandr Zinchenko.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen