Petrovic verwacht lastig duel, Hake wil aanvallend Twente zien

16 september 2016, 16:22

ADO Den Haag is uitstekend begonnen aan de competitie. De ploeg heeft tien punten uit vijf duels en hoopt er tegen FC Twente nog drie bij te schrijven. De Tukkers daarentegen begon minder goed met drie nederlagen in de eerste vijf speelronden.

Petrovic: "Wordt een fifty-fifty-wedstrijd

Hoewel ADO dus beter begon aan de competitie verwacht Zeljko Petrovic dat zijn ploeg het lastig zal krijgen in de Grolsch Veste. "Het wordt een fifty-fifty-wedstrijd, niet zoals wanneer je bijvoorbeeld naar De Kuip gaat. FC Twente is echt niet zo slecht als iedereen zegt, ook niet zonder Hakim Ziyech. Hij heeft veel wedstrijden voor Twente gewonnen, maar ze hebben nog genoeg kwaliteit over."

Hake moet schuiven met basiself

René Hake kent enkele personele problemen voor de wedstrijd met ADO Den Haag. Hidde ter Avest ontbreekt vanwege een schorsing en Chinedu Ede kampt nog altijd met een knieblessure. Achter de naam van Stefan Thesker staat een vraagteken. Ook hij is niet honderd procent fit.

Jeroen van der Lely zal zaterdag de plaats van de geschorste Ter Avest innemen, zo maakt Hake bekend tijdens de persconferentie van vrijdag. Over de 3-1 nederlaag op bezoek bij sc Heerenveen werd afgelopen week nog veel nagepraat. "We willen de afstemming in aanvallend opzicht nog beter voor elkaar krijgen, zodat we meer kansen creëren. Na rust ging dat een stuk beter in Friesland. ADO is een lastige ploeg, ze vinden het niet erg om teruggetrokken te spelen en met de snelle spelers voorin de fouten van de tegenstanders af straffen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen